Toekomst Fletcherhotel en tennishal
Toekomst Fletcherhotel en tennishal

Toekomst Fletcherhotel en tennishal

Vrijdag 1 maart 2019 is er een bijeenkomst geweest waar Peter van Dijk zijn plannen presenteerde over de toekomst van het Fletcher- hotel en de tennishal. De uitnodiging was bestemd voor diegene die in de hal tennissen. Met ca. 70 personen was de opkomst boven verwachting.

Peter gaf aan dat het hotel mogelijk opgedeeld gaat worden in huur appartementen voor jongeren en zorg.

Een grote hal is verkocht aan de Baptisten gemeente en de tennishal zal (nu blijkt dat er zoveel belangstelling is) verbouwd worden van 5 naar maximaal 2 banen, met aan de buitenzijde glazen schuifwanden en een terras aan de spoorwegzijde. Er komen nieuwe kleedkamers/douches en de kantine/bar wordt gezelliger gemaakt. Al met al zijn hiervan de geschatte kosten ca. € 600.000,-

Van Dijk heeft de verwachting uitgesproken dat er tot en met het winterseizoen 2019/2020 (dus tot mei) gebruik gemaakt kan worden van de bestaande banen.

Daarna wil hij met een vaste groep tennissers (of een vereniging) een contract afsluiten voor de huur van de banen en de organisatie van de evt. wedstrijden. Dit moet de komende tijd verder georganiseerd worden. Heleen Hof, die dit jaren heeft gedaan, stopt en gaat mee naar het nieuwe Fletcher Wildlands hotel.