Jubileumfeest
Jubileumfeest

Jubileumfeest

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het leuk om nog even met een glimlach terug te kijken naar ons jubileumfeest in september.

Zaterdag 25 september was het weer burendag en dit jaar een speciale, want het was ook ons jubileumfeest. De belangenvereniging bestaat namelijk 20 jaar. Eigenlijk in 2020 bestond de belangenvereniging al 20 jaar, maar toen konden we het niet vieren vanwege corona. Dit jaar hadden we geluk, want op 25 september waren er veel coronaregels opgeheven en hadden we stralend weer. Niks stond een leuk feest in de weg.

Overdag hebben we onder het genot van een kopje koffie van een barista de dag geopend met aansluitend een Jeu de Boules toernooi. Er werd op drie veldjes actief en fanatiek gespeeld. De kogelstoters en de Stuiterballen hadden zelfs echte teamshirts gemaakt. De finale was uiteindelijk heel spannend, want de Incredeboulls en de Kogelstoters gingen er vol voor. Maar nipt hebben de Kogelstoters uiteindelijk met 6-5 gewonnen. Ze gingen naar huis met een wisselbeker en een medaille. Het Jeu de Boulles toernooi was erg geslaagd en we zitten er aan te denken om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Tijdens het toernooi konden de kinderen zich vermaken op het springkussen. Met rode, verhitte hoofdjes gingen ze tussendoor gauw wat drinken en dan weer verder. Geweldig!

Na de Jeu de Boules zijn we met elkaar gaan barbecueën. Hier sloten nog meer buurtgenoten aan die niet mee hadden gedaan aan het toernooi ’s middags. Hierdoor werd het gezellig druk. Er was een zeer gevarieerde barbecue geregeld met verschillende soorten vlees, vega en heerlijke salades. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we het jubileum goed gevierd.